Nehézségi fokozat:

Almás-fahéjas muffinok kalácstésztából

Egy korábbi receptnél is írtam, hogy nagyon szeretem a Natur Gold lisztkeverékeit, mert minimális energiabefektetéssel tökéletes eredményeket lehet vele elérni. Ez a receptem megint egy nagyon jó példa erre. Az alakor kalács sütőkeveréket használtam egy kis csavarral.A tésztába kevertem egy kis almapürét és fahéjat, valamint nem klasszikus kalácsformában, hanem muffinformákban sütöttem meg. A végeredmény pedig magáért beszél, isteni finom lett! Próbáljátok ki! Önmagában is mennyei, de akár lekvárral és magvajjal töltve is tálalhatjuk.

Hozzávalók kb. 8 db nagyobb muffinformához:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt légkeverés módozaton 170 fokra.
  2. Minden hozzávalót tegyünk egy nagy tálba és jól keverjük össze.
  3. Adagoljuk a tésztát muffinformákba és hagyjuk 10-15 percig kelni.
  4. Tegyük a muffinokat az előmelegített sütőbe és süssük 25-30 percig (vagy tűpróbáig), míg aranybarna lesz a teteje.

Kapcsolódó termékek

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0