Nehézségi fokozat:

Aszalt paradicsomos, fűszeres, napraforgómagos teljes kiőrlésű kenyér

Ismét egy teljes kiőrlésű kenyérreceptet hoztam, melybe egyik kedvencemet, az olasz ízvilágot csempésztem. Most az ősi gabona sütőkeveréket használtam a sütéshez, de természetesen az alakorral is tökéletesen működik.

Hozzávalók 1 db kenyérhez:

Elkészítés:

  1. A tasakon található kenyérsütési útmutató szerint állítsuk össze a kenyértésztát.
  2. Adjuk a liszthez a napraforgómagot, a fűszeretet és a kisebb darabokra vágott aszalt paradicsomot, mielőtt a vizet hozzáöntenék.
  3. Innen újra kövessük a tasakon található utasításokat. (Kelesszük meg a tésztát, tegyük tapadásmentes sütőformába és süssük meg.)

Kapcsolódó termékek

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0