Barion Pixel

Natur Gold Shop Blog

Kenyér Művész

Amerikai palacsinta

Nehézségi fokozat: amerikai Palacsinta Az alakorból készült palacsinta különleges, finom ízével egészen biztos, hogy nem fogsz tudni betelni, pláne, ha felhő puhaságú kis puffancsokként készítjük!

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Palacsinta

Nehézségi fokozat: Palacsinta A palacsintánál csak egy jobb dolog létezik: az ősi gabonás palacsinta! Isteni aromájú, különleges ízű mini variációt hoztunk most Nektek, amit mi

Tovább olvasom »
Aktualitások

BioFach 2023

BioFach 2023 A BioFach a világ legnagyobb bio élelmiszeripari és mezőgazdasági szakkiállítása. Az idei Biofach kiállításon első alkalommal az új termékcsaládunk, a Grana Antico sütőkeverékeink

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Vajas-magvas alakor bagel

Nehézségi fokozat: Vajas-magvas alakor bagel Nem véletlenül az egyik kedvenc lisztkeverékünk a világos alakor: finom diós, karakteres íze ugyanis ezerféleképp variálható, a végeredmény pedig mindig

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Virslis alakor nyársak

Nehézségi fokozat: Virslis alakor nyársak Finom bécsi virsli és pikáns mustár, mindez ízletes alakor tésztába tekerve-szerintünk így néz ki egy tökéletes és látványos vendégváró finomság!

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Csokis-diós mini csomók

Nehézségi fokozat: Csokis-diós mini csomók Ezek a kis apró csokis-diós csomócskák egyszerűen olyan puhák, olyan illatosak…de hát igazából nincs is ebben meglepő, hiszen ki tudna

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Bejgli

Nehézségi fokozat: Bejgli A karácsonyi ünnepi asztal elmaradhatatlan, klasszikus süteménye a bejgli. Mi most ízletes, illatos tönkölyből készítettük el, a belsejébe pedig lágy, főzött diókrémet

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Sült tökös zsemle

Nehézségi fokozat: Sült tökös zsemle Az édes sütőtök lágysága szuperül harmonizál a tönköly illatával és zamatával! Ráadásul a maradék sütőtök felhasználásához is szuper recept! Mi

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Tönköly pita

Nehézségi fokozat: Tönköly pita Egy finom, és tápláló tönköly tészta, némi varázslat, és máris kész az ősi gabonás pita tészta, amit kedved szerint tölthetsz friss,

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Teljes kiőrlésű alakor bagett

Nehézségi fokozat: Teljes kiőrlésű alakor bagett Hogy miért szeretjük a teljes kiőrlésű lisztjeinket? Azért, mert mellékíz-mentesek, belül finom puhák, kívül pedig ropogósak! Pontosan ilyen a

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Olívabogyós alakor bagett

Nehézségi fokozat: Olívabogyós alakor bagett Az egyik legillatosabb keverékünkhöz most olivabogyót párosítottunk. Az eredmény elképesztően zamatos, ízletes finomság lett, ami kiváló szendvics alapnak is! Hozzávalók

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Szénhidrátcsökkentett magvas kréker

Nehézségi fokozat: Szénhidrátcsökkentett magvas kréker Nagyon magvas, nagyon ropogós, és nagyon gyorsan elfogy! Ráadásul szénhidrátcsökkentett teljes kiőrlésű lisztkeverékből készítettük, így ha figyelned kell a szénhidrát

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Füstölt sajtos csiga

Nehézségi fokozat: Füstölt sajtos csiga Ezeknek a kis csiga formájú alakor zsemléknek lehetetlen ellenálni, főleg hogy illatos füstölt sajttal vannak megtöltve! Hozzávalók (8 darabhoz): 1

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Töltött lángos

Nehézségi fokozat: Töltött lángos Ha nyár, akkor meleg, ha meleg, akkor pedig lángos! Ennek a hihetetlenül gyorsan elkészíthető fehér tönkölyből készült lángosnak pedig senki nem

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Magvas fehér alakorkenyér

Nehézségi fokozat: Magvas fehér alakorkenyér Legkedvesebb sütőkeverékünkből puha, de kívülről ropogós kenyeret sütöttünk, amit illatos magvakkal tettünk még finomabbá! Kiváló szendvicsalap! Hozzávalók (kb 850-880 gramm

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Rumos-mogyorós babka

Nehézségi fokozat: Rumos-mogyorós babka Igazán különleges, illatos finomság! Az alakor mély, diós, íze remekül passzol ezekkel a finomságokkal, amihez mi most a mazsolás-mandulás keveréket választottuk,

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Olivás alakor bagett

Nehézségi fokozat: Olivás alakor bagett Rusztikus, és igazán ízletes bagetteket ajánlunk figyelmetekbe! Az alakor mély, diós ízével fantasztikusan harmonizálnak ezek a kis olivabogyók (mi most

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Dupla csokis dupla csiga

Nehézségi fokozat: Dupla csokis dupla csiga Ki mondta, hogy a teljes kiőrlésű lisztből készült édes finomságok nem lehetnek finomak, puhák, ízletesek? Ez a kis dupla

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Túrós tönköly pogácsa

Nehézségi fokozat: Túrós tönköly pogácsa Egy isteni finom túrós pogácsáért egészen biztos, hogy innentől nem kell a pékségbe rohanni! Ezt a hihetetlenül finom, puha, könnyed

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Gofri

Nehézségi fokozat: Gofri Ha a tojásmentességen kívül fontos számodra, hogy elronthatatlan, de persze isteni finom gofrit tudj sütni, ráadásul villámgyorsan, akkor ez a Te recepted!Mindössze

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Mandulás alakor briós

Nehézségi fokozat: Mandulás alakor briós Finom, puha, a mandulától, és a cukortól a tetején ropogós! Villámgyorsan elkészül, és olyan gyorsan el is fogy! Hozzávalók (8

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Extra gyors lepénykenyér

Nehézségi fokozat: Extra gyors lepénykenyér Egyszerű, villám gyors, ízletes, puha! Ezek mind ennek a finomságnak a jellemzői. Töltheted szendvicsszerűen, tépheted darabokra, vagy akár feltekerve is

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Buborék kenyér

Nehézségi fokozat: Buborék kenyér Állítjuk, hogy egy finom, puha és illatos tönkölyből készült finomságnak lehetetlen ellenállni! Ez a jópofa kis golyókból álló kenyeret pedig akár

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Citromos-túrós alakor csiga

Nehézségi fokozat: Citromos-túrós alakor csiga Ez a finom, illatos csiga tökéletes vendégváró, de ez persze csak akkor igaz, ha hagysz nekik belőle! Az alakor szenzációs

Tovább olvasom »
GabyKonyha

Húsvéti nyuszik

Nehézségi fokozat: Húsvéti nyuszik Mindjárt itt a húsvét, így nálunk már lázas készülődés zajlik a konyhában is. Ezeket a finom puha, illatos nyuszikat még gyorsan

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Aszalt paradicsomos szezámmagos csiga

Nehézségi fokozat: Aszalt paradicsomos szezámmagos csiga Kicsit forradalmasítottuk a csigákat: töltelék helyett illatos aszalt paradicsomot használtunk, a tetejét pedig szezámmaggal szórtuk. A fehér tönkölynek köszönhetően

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Rózsafánk

Nehézségi fokozat: Rózsafánk Mi a fánkokért szó szerint élünk-halunk, és az sem számít, ha nincs farsang! Illatos, puha, de kívül mégis ropogós, lekvárral vagy anélkül,

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Extra magvas vágott tönköly bagett

Nehézségi fokozat: Extra magvas vágott tönköly bagett Mi nagyon szeretjük a bagetteket, hiszen nemcsak reggelire vagy vacsorára isteniek, hanem praktikusan csomagolhatóak is, legyen szó piknikezésről,

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Mini pizza

Nehézségi fokozat: Mini pizza Kicsik és nagyok kedvence a pizza! Mi most ízletes és tápláló tönköly lisztből készítettük, és helyes tenyérnyi nagyságúra formáztuk, így akár

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Diós kalács

Nehézségi fokozat: Diós kalács Ennek a finom, citromtól illatozó diós kalácsnak senki nem tud ellenállni! Nagy kedvencünkből, a fehér alakorból készül! Végtelenül gyors és egyszerű

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Palacsinta

Nehézségi fokozat: Palacsinta Állítjuk, hogy nem él ember a bolygón, aki ne szeretné a palacsintát! Tölthetjük kakaóval, lekvárral, dióval, de akár sósan, sajttal, sok finom

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Pirított hagymás bagett

Nehézségi fokozat: Pirított hagymás bagett Ha még csak most ismerkedsz a teljes kiőrlésű ősi gabonákkal, akkor mutatunk egy fantasztikus receptet! Világos barna ősi gabonával és

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Kürtőskalács csíkok

Nehézségi fokozat: Kürtőskalács csíkok A fahéjasan illatozó kürtőskalácsot senkinek nem kell bemutatni, hiszen kicsik-nagyok kedvence! Jó hír, hogy az édes alakor sütőkeverékkel pillanatok alatt elkészíthetjük

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Szezámmagos csónakok

Nehézségi fokozat: Szezámmagos csónakok Ez az a sós finomság, aminek a töltelékét kedvünk szerint variálhatjuk! Én most a maradék paradicsomos húsos ragut használtam el egy

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Mogyorókrémes alakor koszorú

Nehézségi fokozat: Mogyorókrémes alakor koszorú Az alakor mély, diós íze remekül passzol a lágy mogyorókrémmel, méghozzá olyannyira, hogy kb 10 perc alatt fogyott el! Mutatok

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Póréhagymás szendvicskenyér

Nehézségi fokozat: Póréhagymás szendvicskenyér (vegán) Egy pihe-puha szendvicskenyérre olyan sok indok van: készülhet belőle egy ízletes reggeli, egy kiadós ebéd, vagy egy egészséges vacsora is.

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Mézes-szezámos alakor zsemlék

Nehézségi fokozat: Mézes-szezámos alakor zsemlék Az alakor szenzációs íze már önmagában is garancia arra, hogy pikk-pakk elfogyjon, de ezzel a nagyon enyhén édeskés mézes-ropogós szezámmagos

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Szezámmagos laposkenyér

Nehézségi fokozat: Szezámmagos laposkenyér Ez az egyszerű laposkenyér szerintünk a világ egyik legjobb dolga: a fehér tönköly illata keveredik az olívaolaj zamatával, az eredmény pedig

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Tönköly szív

Nehézségi fokozat: Tönköly szív Kívül ropogós, belül puha és foszlós…a formázása pedig végtelenül egyszerű, és igazán gyors az elkészítése is! Tapasztalataink szerint nincs, aki ellenállna

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Mákos-csokis csomó

Nehézségi fokozat: Mákos-csokis csomó Ha gyors, de tápláló finomságra vágysz, megtaláltad!  Legújabb mákos keverékünket most teljesen vegán változatban készítettük, a ropogós mákszemek és az isteni

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Tönköly fánk

Nehézségi fokozat: Tönköly fánk Bár a fánk tradicionálisan a farsangi szezon finomsága, mi bizony annyira szeretjük, hogy simán elkészítjük az év többi szakában is! Villámgyorsan

Tovább olvasom »
GabyKonyha

Alakor hagymás tallérok

Nehézségi fokozat: Alakor hagymás tallérok Most egy finom fűszeres, hagymás rágcsálnivaló receptjét hoztam. Ha már nasi, akkor én inkább sós párti vagyok, így gondoltam megosztom

Tovább olvasom »
GabyKonyha

Tönköly hamburgerzsemlék

Nehézségi fokozat: Tönköly hamburgerzsemlék Azt hiszem már itt volt az ideje, hogy hozzak egy finom hamburgerzsemle receptet is. Tönkölylisztből gyúrtam és szokás szerint csak növényi

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Sajtos alakor pogácsa

Nehézségi fokozat: Sajtos alakor pogácsa A frissen sült pogácsának szerintem lehetetlen ellenállni! Pláne, ha tápláló ősi gabonából készül! Az önmagában is finom alakor pogácsát most

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Ferdinánd tekercs

Nehézségi fokozat: Ferdinánd tekercs Illatos, puha alakor tekercsek, melyekre az isteni vaníliáscukor finoman rákaramellizálódik! Kell ennél több? A család biztosan gyorsan elkapkodja! Hozzávalók (egy kisebb

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Almás-fahéjas kalács

Nehézségi fokozat: Almás-fahéjas kalács Az alma isteni zamatának és a fahéj finom illatának egyszerűen lehetetlen ellenállni. Legújabb édes keverékünkben pedig mindkettő megtalálható, így Neked már

Tovább olvasom »
GabyKonyha

Tönköly diótöltelékes kalács

Nehézségi fokozat: Tönköly diótöltelékes kalács Ismét a tönköly kalács sütőkeverékhez nyúltam, mert ki szerettem volna próbálni a mazsolával és mandulával dúsított változatot is. Hát mit

Tovább olvasom »
GabyKonyha

Tönköly karácsonyfa

Nehézségi fokozat: Tönköly karácsonyfa – kalácstésztából Mivel nemsokára itt a karácsony, gondoltam sütök egy karácsonyfát hangolódásnak. Kislányom nagyon oda volt érte, azt hiszem ezentúl akkor

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Világosbarna alakor kenyér

Nehézségi fokozat: Világosbarna alakor kenyér A világosbarna keverékkel egy különleges és ízletes kenyeret tudnunk készíteni: megvan benne a teljes kiőrlésű lisztek zamata, mély íze, de

Tovább olvasom »
GabyKonyha

Mazsolás-fahéjas tönkölykekszek

Nehézségi fokozat: Mazsolás-fahéjas tönkölykekszek Ismét kekszek!  Ezúttal teljes kiőrlésű tönkölylisztből készítettem és rengeteg mazsolát belesütöttem, úgyhogy mazsolarajongók figyelem! Ezt a kekszet kötelező megsütni!  Ez a

Tovább olvasom »
GabyKonyha

Alakor morzsasüti

Nehézségi fokozat: Alakor morzsasüti Apukám egyik nagy kedvencét hozom most nektek.  Anyuéknál jóformán egész évben terítéken van, mert nyári és téli gyümölcsökből egyaránt tökéletes, sőt

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Világos ősi gabona kenyér

Nehézségi fokozat: Világos ősi gabona kenyér Ha nem vagy nagy barátságban a teljes kiőrlésű kenyerekkel, de azért fontos számodra hogy tápláló, és rostban gazdagabb legyen,

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Focaccia

Nehézségi fokozat: Focaccia Az olaszok fociacciája egyszerűen megunhatatlan! Hiszen kedvünk szerint variálhatjuk a rákerülő szószokat, feltéteket, szórhatunk rá friss, aprított fűszert, de ha csak egyszerűen

Tovább olvasom »
GabyKonyha

Pirított diós alakor kenyér

Nehézségi fokozat: Pirított diós alakor kenyér Szeretem a Natur Gold Shop kenyérsütő keverékeit, mert tiszta (és csak a legszükségesebb) hozzávalókat tartalmazzák, valamint mert nagyon egyszerű

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Teljes kiőrlésű alakor kenyér

Nehézségi fokozat: Teljes kiőrlésű alakor kenyér Az alakor egy sokezer éves, ősi gabonánk. Tápláló, és elképesztően ízletes! Most egy nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető TELJES

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Szezámmagos fonott tönköly zsemle

Nehézségi fokozat: Szezámmagos fonott tönköly zsemle Az igazán ízletes, ropogós teljes kiőrlésű tönköly zsemle kiváló szendvics alapanyag! Mutatok hozzá egy gyors fonást, amivel nagyon mutatós

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Aszalt paradicsomos-mákos bagel

Nehézségi fokozat: Aszalt paradicsomos-mákos bagel Az alakor fantasztikusan diós, mély ízét az aszalt paradicsom nagyon jól kiemeli, a tetejére pirult mákszemek pedig extra ropogósságot adnak

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Gesztenyekrémes csiga

Nehézségi fokozat: Gesztenyekrémes csiga Ha ősz, akkor gesztenye! De nem ám akármilyen! Selymesen sima, finoman rumos, lekvártól pikáns, mandulától roppanós! Az alakor liszt pedig olyan

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Ciabatta

Nehézségi fokozat: Ciabatta A ciabattát több okból szeretem. Egyrészt azért, mert nem kell bajlódni a formázással, no és azért is, mert ezek a kis rusztikus

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Dupla csokis csavart

Nehézségi fokozat: Dupla csokis csavart Csokiból soha, semmilyen körülmények között nem elég. Ez a csavart rúd ráadásul duplán is csokis, szóval számítsatok rá, hogy kétszer

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Szilvás csiga

Nehézségi fokozat: Szilvás csiga A szilvás sütik nálam toplistásak: édesek, zamatosak, sütés után szinte krémmé sülnek, és lágyan körbeölelik a tésztát. Kis fahéjjal megbolondítva igazi

Tovább olvasom »
GabyKonyha

Alakor gnocchi

Nehézségi fokozat: Alakor gnocchi Múltkor mutattam a bucinudli receptjét, most hozom a sós változatát. Ebben a formában ez a krumplinudli tulajdonképpen nem más, mint a

Tovább olvasom »
GabyKonyha

Alakor almás lepény

Nehézségi fokozat: Alakor almás lepény Jöjjön most egy igazi klasszikus kizárólag növényi alapokon újragondolva és egy kis teljes kiőrlésű liszttel megbolondítva. 😉 Hozzávalók 1 kisebb

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Lángos

Nehézségi fokozat: Lángos Milyen is az igazán finom lángos? Puha, levegős tésztájú, de egyben ropogós, és természetesen nem szívja magába az olajat. Ez a lángos

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Olivabogyós alakor zsemle

Nehézségi fokozat: Olivabogyós alakor zsemle Egyik legkedvesebb lisztemet, az alakort most olivabogyóval gazdagítottam. Az eredmény: illatos, kívül ropogós, belül puha zsemlécskék, amiket a kis bogyók

Tovább olvasom »
Kenyér Művész

Tortilla

Nehézségi fokozat: Tortilla Mi az: puha, de mégis kissé ropogós tésztalapocskák, amit minden finomsággal feltekerhetsz, de akár szaftos ragukat, krémeket is tunkolhatsz vele? Hát persze

Tovább olvasom »
GabyKonyha

Alakor bucinudli

Nehézségi fokozat: Alakor bucinudli Az idei nyár slágere nálunk – jobban mondva kislánykámnál  – a bucinudli. Tavaly a szilvás gombóc volt a nyerő, így ezen

Tovább olvasom »

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0