GabyKonyha

Gaby vagyok, a GabyKonyha megálmodója. Alapjában véve gluténmentesen és növényi alapokon étkezem, viszont már évek óta az ősi gabonákat, elsősorban az alakort beengedem a konyhámba. Több éves tapasztalat és kísérletezés azt mutatja, hogy bár a hagyományos búzaliszteket nem tolerálja jól a szervezetem, az ősi gabonákból készülteket igen.

Ezek közül legelőször az alakort ismertem meg és kezdtem el használni. Szinte az első pillanattól kezdve “szerelem” lett a találkozásból, melyből aztán időről-időre nagyon sok finomság is született. 🙂 Ma már a tönke és a tönköly lisztekkel is “kacérkodom”, főleg mióta rátaláltam a Natur Gold kiváló minőségű lisztjeire.

Szívem csücskei a teljes őrlésű lisztek, legtöbbször azokat használom, de a világos fajtákra is van sok ínycsiklandó receptem, melyeket itt is megtalálsz. 

Sok sikert kívánok a receptek elkészítéséhez és ha egyéb finomságokra is kíváncsi vagy, látogass el weboldalamra.

Gaby

A recepteket nehézségi fokozatokkal is elláttuk, hogy mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet.

1. fokozat: egyszerű, nagyon gyors, konyhai rutin nélkül elkészíthető ételek

2. fokozat: minimális plusz alapanyagot, és egyszerűbb formázást igénylő receptek

3. fokozat: egy kis ügyességet igénylő ételkreációkhoz ötletek és készítési útmutatók 

A Gabykonyha ötletei, receptjei, tippjei

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0