Gyakran Ismételt Kérdések
Ügyfélszolgálat
+36 30 587 8193 info@naturgoldshop.hu
Az ügyfélszolgálati email címen keresztül, vagy a kapcsolat menüpontra kattintva megjelenő űrlap kitöltésén keresztül.
Az email cím: info@naturgoldshop.hu
GLS futárszolgálattal házhozszállítás
Megbízható csomagszállítás rövid határidőkkel – ez a GLS egyik erőssége. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. A GLS hétfőtől-péntekig normál munkaidőben kézbesíti a csomagokat. A címzett e-mailen vagy SMS-ben értesül a csomag feladásáról. Háromszori kézbesítési kísérlet.
• A szállítás díja bankkártyás fizetéssel (előre fizetés): 1.400 Ft (szállítás 1.400 Ft + 0 Ft bankkártya kezelés díja)
• A szállítás díja utánvétkezeléssel: 1.800 Ft (szállítás 1.400 Ft + 400 Ft utánvét kezelés)
- 10.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás díjmentes
A futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is fizethetsz.
Előre utalással, utánvéttel, vagy közvetlen bankkártyás fizetéssel a Barion szolgáltatón keresztül.
Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer. Vásárolhatsz közvetlenül bankkártyáról is, ugyanakkor van lehetőség arra, hogy előre feltölts egy Barion-egyenleget – ezután amíg azon van pénz, még a kártyára sincs szükség (extra biztonságos módszer)!
Ha erről szeretnél tájékozódni, ajánljuk a következő oldalt: www.barion.com/hu
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!
A fizetéshez az alábbi típusú bankkártyákat használhatod:
- Mastercard
- Maestro
- Visa
- Electron
- Amex
Hogyan zajlik a fizetés?
Nagyon egyszerű használni.
A kosárban lévő termékek és azok végösszege mellett kétféle fizetési módot ajánl fel a rendszer: balra a Barion tárca, jobbra a bankkártyás fizetés látható. Ha van Barion-tárcád, és fel is van töltve az egyenlege, egy email-cím és jelszó megadásával, kártyaadatok megadása nélkül is fizethetsz. Ha nincs ilyened, akkor a jobb oldali űrlapot használva kell megadnod ezeket a sikeres fizetéshez.
Ha a kék „Vásárlás részletei” linkre kattintasz, lenyílik egy lista arról, mit készülsz megvenni – ebben láthatod azokat a termékeket, amelyeket a webáruházban a kosaradba pakoltál, valamint a választott szállítási módot.
Ha valamilyen okból sikertelen a fizetés, a rendszer felajánlja az újbóli próbálkozást, illetve utána még mindig választhatsz másik fizetési módot a webáruházban.
Bármelyik fizetési mód mellett is döntesz, a tranzakció végig a Barion oldalán keresztül zajlik, amely teljesen biztonságos, gyors és egyszerű!
Fontos
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.
A Barion kártyaelfogadás éppolyan biztonságos, mint bármelyik magyar bank online kártyás rendszere, csak sokkal olcsóbb nekem, így neked is. Magyarországon több, mint 1200 webshop használja.
A fermentben lévő tejsav baktériumok a tészta érése során olyan mértékben elszaporodnak, hogy 12 óra kelesztés után elkezdik lebontani a gabonában található szénhidrátokat és ezáltal gondoskodnak a kenyérsütés közbeni térfogat növekedésről. Ez a fermentálási folyamat egyben pozitívan befolyásolja a kenyér ízét, állagát és eltarthatóságát. A fermentáció egy egyedi erjedési folyamat, amely a kenyér összetevőin kívül elsősorban a szobahőmérséklettől, illetve a környezet mikrobakteriális klímájától függ. A kenyér belső szerkezete és a külső megjelenése ezért mindig eltérő lehet és így a sütés valódi kreatív élménnyé válik.
Minél magasabb a szobahőmérséklet, annál intenzívebb a fermentáció, ezért ne tedd hűtőbe a kenyér tésztáját! Ha üvegtálat használsz, akkor a fermentációs folyamat (buborékképződés) szemmel is jól megfigyelhető.
Egyedi megjelenést adhat a kenyérnek ha sütés előtt a formában lévő kenyértésztát liszttel behintjük, majd a tetejének bevágásával irányt adhatunk a kenyér sütés közbeni formálódásának.
Az általunk forgalmazott kenyérformák tapadásmentes bevonatúak, ezért nincs szükség sütőpapírra, illetve a formák kikenésére. A kenyértésztát csak az utolsó 15 percben tegyük a formákba, hogy azok ne nedvesedjenek át. A fermentált tészta térfogatnövekedése – az élesztős tésztával ellentétben – a sütés folyamán indul be!
A kenyér savtartalmát a fermentációs idő rövidítésével lehet szabályozni, melyet az enyhébb ízhatás érdekében, akár 16 órára is lerövidíthető anélkül, hogy a kenyér szerkezete jelentősen változna. Ennél rövidebb fermentálási idő esetén a kenyértészta készítésekor 7 g szárított vagy 25 g friss élesztő hozzáadását ajánljuk.
Igen. Ebben az esetben a tésztához 14 g szárított élesztő vagy 5 dkg friss élesztő hozzáadását javasoljuk.
Az alakor tészta terülékenyebb és ragacsosabb állagú, mint ami a többi gabonánál megszokott, így ehhez javasoljuk a sütőforma használatát. Amennyiben a tésztához kevesebb folyadékot adunk, úgy könnyebben formálható lesz és akár sütőforma nélkül szabadon is lehet sütni.
Egy kenyérsütési alkalommal 1 kg liszt felhasználása javasolt, melyből 2 darab kb. 800 grammos kenyér süthető. Amennyiben a sütőszettben található sütőformát használod és csak egy darab kenyeret szeretnél sütni, akkor felezd meg a mennyiségeket.