Nehézségi fokozat:

Pirított hagymás bagett

Ha még csak most ismerkedsz a teljes kiőrlésű ősi gabonákkal, akkor mutatunk egy fantasztikus receptet! Világos barna ősi gabonával és pirított hagymával készül ez a bagett, ami nagy részben fehér alakorból készült, de azért csempésztünk hozzá a teljes kiőrlésűből is! Mennyei!

Hozzávalók (3 bagetthez):

A lisztet a vízzel és a hagymával alaposan elkeverjük, majd letakarva langyos helyen kb 30-60 perc alatt duplájára kelesztjük.

Lisztezett felületen kissé átgyúrjuk, majd kb hüvelykujjnyi vastagságúra lapogatjuk.

3 egyenlő részre vágjuk, feltekerjük, kissé elvékonyítjuk a végeket (ezek extra ropogósak lesznek) majd sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk őket.

Kb 15 perc pihentetés után 180 fokra előmelegített sütőben kb 30-35 perc alatt aranybarnára sütjük!

Kapcsolódó termékek

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0