Nehézségi fokozat:

Ribizlis kalács – édes alakor sütőkeverékből (mandulával, mazsolával)

Itt a ribizli szezonja, együnk ribizliset! Ez a kalács tökéletes választás, ha könnyen, gyorsan és egyszerűen szeretnék összedobni egy ribizlis finomságot. Alakor kalács sütőkeverék az alapja, ehhez adtam pár plusz hozzávalót, megsütöttem és egy délután alatt el is fogyott az egész. Azt hiszem ennél többet nem is kell mondanom a receptről!

Hozzávalók 1 db kalácshoz:

Elkészítés:

  1. A lisztkeveréket öntsük egy tálba, adjuk hozzá a cukrot (ha használunk) és a fahéjat, majd a tasakon található sütési útmutató alapján készítsünk belőle tésztát.
  2. Adjuk a tésztához a ribizlit, majd óvatosan, de alaposan forgassuk össze vele.
  3. A tasakon található útmutató szerint süssük meg a kalácsot.

Kapcsolódó termékek

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0