Nehézségi fokozat:

Rózsafánk

Mi a fánkokért szó szerint élünk-halunk, és az sem számít, ha nincs farsang! Illatos, puha, de kívül mégis ropogós, lekvárral vagy anélkül, porcukor szórással vagy anélkül-bárhogy jöhet! Te is nagy fánk rajongó vagy? Ha igen, készítsd el ezt az alakorból készült rózsafánkot, és írd meg, hogy ízlett!

Hozzávalók:

Az átszitált lisztből és az összes többi hozzávalóból tésztát gyúrunk. Süthetjük azonnal is, de könnyebben nyújtható a tészta, ha legalább fél órára folpackba csomagolva hűtőbe tesszük.

Lisztezett felületen kb 3-4 mm vastagságúra nyújtjuk, tetszés szerint kiszaggatjuk, és bő, közepesen forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.

Kapcsolódó termékek

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0