Barion Pixel

Nehézségi fokozat:

Sárgabarackos-áfonyás alakor kalács – alakor édes sütőkeverékből

Kalács gyümölcsökkel tökéletes párosítás. Most sárgabarackkal és áfonyával kombináltam. Mennyei!! Tudom, mindig ezt írom, de hát tényleg az!  A kalácshoz tényleg minden gyümölcs jól passzol és mivel ismét sütőkeveréket használtam, nem is lehet elrontani. Ezek a keverékek megadják azt a magabiztosságot egy kezdőnek is a konyhában, amivel biztosra mehet a végeredmény tekintetében, viszont a kreativitását is ki tudja bontakoztatni közben.  Én is szeretem használni őket, mert egyszerű, könnyű velük dolgozni és eddig még soha nem hagytak cserben.

Hozzávalók 1 db kalácshoz:

Elkészítés:

  1. A lisztkeveréket tegyük egy tálba, adjuk hozzá a cukrot (ha használunk), a fahéjat és a kurkumát, majd a tasakon található sütési útmutató alapján készítsük el a tésztát.
  2. Amikor kész a tészta, forgassuk bele óvatosan az áfonyát, majd kövessük a sütési útmutató további lépéseit és süssük meg a kalácsot.
    Amikor a sütőformába tesszük a tésztát, tegyünk a tetejére barackszeleteket és azzal együtt süssük meg.

Kapcsolódó termékek

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0