Barion Pixel

Nehézségi fokozat:

Teljes kiőrlésű alakor bagett

Hogy miért szeretjük a teljes kiőrlésű lisztjeinket? Azért, mert mellékíz-mentesek, belül finom puhák, kívül pedig ropogósak! Pontosan ilyen a teljes kiőrlésű alakorból készült bagettünk is, amit ráadásul nagyon gyorsan elkészíthetünk, aztán persze bezsebelhetjük az elismerést érte!

Hozzávalók (3 bagetthez)

A lisztet a vízzel alaposan elkeverjük, majd letakarva 30-60 perc alatt duplájára kelesztjük. Lisztezett felületen átgyúrjuk, majd kb. 2-3 újjnyi vastagságúra alapítjuk. Három egyenlő csíkra vágjuk, amiket kicsit meg is sodrunk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, ahol még kb. 15 percet pihentetjük. 180 °-ra előmelegített sütőben kb. 30-35 perc alatt aranybarnára sütjük.

Kapcsolódó termékek